Tria un altre idioma:
EnglishCastellano

CARTA PRIMAVERA 2021

PLATS LLEUGERS I AMANIDES

Amanida de tomàquets de temporada osmotitzats, ventresca de tonyina, ceba tendre y anxoves
14.-

Caneló d’alvocat, tonyina vermella y mango
16.-

“Taco” de tonyina vermella picant
14.-

“Poke Bowl” de quinoa, salmó noruec marinat amb soja y llima, alvocat, edamame, cogombre, ceba morada, wakame, maionesa picant o salsa Unagi
14.-

Amanida Cèsar de pollastre 100 % origen vegetal, formatge de nous de Macadàmia, col Kale, enciam de fulla romana, mango i la nostra salsa Cèsar
12.-

Tàrtar de salmó, alvocat i cremós de poma àcida
13.-

TAPES I PLATETS

“Pa de pagès” vidre amb tomàquet de penjar
3.-

Croquetes de mitjana de bou a la brasa
2.5u.-

Patates braves
6.-

Bomba de la Barceloneta
6.-

“Montadito” de steak tartar de filet
4,5.-

Flor de carbassó, mozzarella i pinzell de pesto
5,50.-

Pernil ibèric de gla i pa de pagès amb tomàquet de penjar
16.-

Tempura d’albergínies, calçots, carbassó i salsa romesco
12.-

Calamars amb tempura de Panko i maionesa Tàrtara
14.5.-

Múrgoles amb crema de Foie
19 / 9,5-

STREET FOOD

Bikini de pastrami clàssic
11.-

Bao Ànec Pekin
6.-

Bao de "pulled porck"
6.-

Mono Burger, dos formatges i carn de vaca ecològica, ceba fresca i cogombre
13.-

PLATS PRINCIPALS

INDIVIDUAL

Linguine, aglio olio peperoncino, cues de llagostí i ou
13.-

Paccheri amb múrgoles i crema de Foie
21.-

Steak tàrtar de filet, rovell d'ou curada i pinzell de mostassa d'herbes
18.-

Contra cuixa de pollastres desossat a la brasa, arròs Pilàf i salsa Satay
14.-

Entrecot de vaca vella amb salsa Cafè de París i patates fregides
23

Corball a la brasa amb samfaina
19

Peix del dia a la brasa (Pregunti al nostre personal)
s/m

Tofu marinat en ponzu i arrebossat, albergínies Natsu Dengaku, ceba tendra japonesa, hummus de remolatxa, kale fregida, romesco i Pa de "Pages"(veggie)
18

PLATS PRINCIPALS

PER COMPARTIR

“Tomahawk” de vedella frisona patates fregides i salses
5€/100gr.-

Arròs sec de cloïsses, gambes i musclos
19/ Pax (min 2 pax)

Arròs de muntanya de secret ibèric i trompetes de la mort
18/ Pax (min 2 pax)

Arròs de llamàntol (sec o melòs)
27/ Pax (min 2 pax)

Llamàntol amb ou fregit i patates al estil de Formentera
44.-

POSTRES

Lemon pie
6.-

Tiramisú
6.-

NY cheesecake de formatge blau
6.-

La nostra Torrija amb gelat de vainilla
8.-

Tarta de Santiago i gelat de xocolata
6.-

Macedònia especial
6.-

Sorbets de llimona, mango o fruites de la passió
5.-

VINS BLANCS

Pansa Blanca Raventós D.O. Alella
18.- 4.-

Menade D.O. Rueda
18.-

Cau d’en Genís Alta Alella
24.-

Cloudy by Chardonnay D.O. Marlborough, Nueva zelanda
42.-

Mar de Frades D.O. Rias Baixas
24.- 5.-

Belondrade Quinta Apolonia D.O. Castilla y Leon
23.-

VINS ROSATS

Petjades D.O. Penedes
17.-

By Ott D.O. Cotes de Provence
27.-

Ramon Bilbao rosado D.O. Rioja
17.- 4.-

VINS NEGRES

Ramon Bilbao crianza D.O. Rioja
17.- 4.-

Acustic
22.-

Cara Nord 2015 D.O. Conca de Barbera
19.-

Petalos do Bierzo
24.-

Pago de Capellanes crianza D.O. Ribera del Duero
32.- 6.-

Gratallops, Alvaro Palacios D.O. Priorat
90.-

Sangria de Vi
15.-

CAVA

Gramona Brut Imperial
28.-

Laieta Gran Reserva Brut Nature D.O. Alta Alella
27.-

Sangria de Cava
18.-

CHAMPAGNE

Moet Chandon Brut Nature
65.-

Moet Ice
75.-

CÒCTELS

MOJITO - Clàssic / Maduixa / Mango
7.-

DEMANA PELS NOSTRES GIN TÒNICS I 1/2 GIN TÒNICS

©2020