Tria un altre idioma:
EnglishCastellano

CARTA 2022

PLATS LLEUGERS I AMANIDES

Amanida de tomàquets de temporada osmotitzats, ventresca, ceba fresca i piparra
14.-

Caneló d’alvocat, tonyina vermella y mango
16.-

"Taco" torrat de spicy tuna
11.-

Poke Bowl de quinoa, salmó noruec marinat en soja i llima, alvocat, edamame, cogombre, ceba morada i wakame (Spicy Mayo i salsa Unagi)
14.-

Amanida Caesar de pollastre "plaint based", formatge de nous de Macadamia, kale, enciam romana, mànec i la nostra salsa "Caesar"
12.-

Hummus tradicional, crudites i "pane Carasatu"
8.-

TAPES I PLATETS

"Pa de pagès" amb tomàquet de penjar
3.-

Tallarines
12.-

Musclos a la brasa
13.-

Gambes a la planxa
23.-

Croquetes de mitjana de bou a la brasa
2,5 u.-

Patates braves
6.-

Bomba de la Barceloneta
6.-

Vieira amb foie
6.-

"Montadito" de steak tartar de filet
4,5.-

Flor de carbassó, mozzarella i pinzell de pesto
5,5.-

Pernil Ibèric i "pa de pagès" amb tomàquet
16.-

Tempura d’albergínies, calçots, carbassó i salsa romesco
12.-

Calamars amb tempura de Panko i mahonesa Tàrtara
14,5.-

Ous estrellats, pernil ibèric i bolets de temporada
13.-

Ous fregits amb llamàntol i patates "Formentera style"
38.-

STREET FOOD

Bikini de pastrami "clàssic"
7.-

Bao d'ànec Pekin amb salsa Hoisin
6.-

Bao de "pulled pork"
6.-

Mono Burger, dos formatges, carn de res ecològica, ceba fresca i cogombre
13.-

ARROSSOS (MÍN. 2 PAX) I PASTES

Arròs sec de gambes, cloïsses i sípia
18 p.p.-

Arròs de turbot i musclos
19 p.p.-

Arròs de llamàntol
27 p.p.-

Arròs de muntanya amb secret ibèric i trompetes de la mort
18 p.p.-

Linguine, aglio olio peperoncino, cues de llagostí i ou
14.-

Linguini al pecorino trufat, bolets de temporada i làmines de "cansalada"
14.-

VEGGIE

Tofu marinat en ponzu i arrebossat, albergínies Natsu Dengaku, ceba tendra japonesa, hummus de remolatxa, kale fregida, romesco i "pa de pagès"
16.-

CARN

"Tomahawk" de vaca frisona patates fregides i salses
50/kg.-

Steak tàrtar de filet, rovell d'ou curat i pinzell de mostassa d'herbes
18.-

Filet a la brasa / foie
18 / 21.-

Llom alt de vaca vella al cafè de París i patates fregides
23.-

Pollastre a la brasa, arròs pilaf, bròquil i salsa Satay
14.-

PEIXOS

Tàrtar de salmó, alvocat i poma àcida
14.-

Turbot a la brasa
19.-

Calamar a la brasa, vinagreta de tomàquet i tinta de calamar i purè de Topinambur
17.-

POSTRES

NY cheesecake de formatge blau
7.-

Lemon pie
7.-

La nostra "Torrija" amb gelat de vainilla
7.-

Carrot cake (sense gluten)
7.-

Espuma de crema catalana i gelat de xocolata blanca
7.-

“Chocotorta” de dolç de llet i gelat de caramel
7.-

Assortit de fruita fresca de temporada
7.-

Sorbets i gelats
5.-

VINS BLANCS

Pansa Blanca Raventós D.O. Alella
18.- 4.-

Menade D.O. Rueda
18.-

Cau d’en Genís Alta Alella
24.-

Cloudy by Chardonnay D.O. Marlborough, Nueva zelanda
42.-

Mar de Frades D.O. Rias Baixas
24.- 5.-

Belondrade Quinta Apolonia D.O. Castilla y Leon
23.-

VINS ROSATS

Petjades D.O. Penedes
17.-

By Ott D.O. Cotes de Provence
27.-

Ramon Bilbao rosado D.O. Rioja
17.- 4.-

VINS NEGRES

Ramon Bilbao crianza D.O. Rioja
17.- 4.-

Acustic
22.-

Cara Nord 2015 D.O. Conca de Barbera
19.-

Petalos do Bierzo
24.-

Pago de Capellanes crianza D.O. Ribera del Duero
32.- 6.-

Gratallops, Alvaro Palacios D.O. Priorat
90.-

Sangria de Vi
15.-

CAVA

Gramona Brut Imperial
28.-

Laieta Gran Reserva Brut Nature D.O. Alta Alella
27.-

Sangria de Cava
18.-

CHAMPAGNE

Moet Chandon Brut Nature
65.-

Moet Ice
75.-

CÒCTELS

MOJITO - Clàssic / Maduixa / Mango
7.-

DEMANA PELS NOSTRES GIN TÒNICS I 1/2 GIN TÒNICS

©2020