Tria un altre idioma:
EnglishCastellano

CARTA PRIMAVERA 2021

PLATS LLEUGERS I AMANIDES

Amanida de tomàquets de temporada osmotitzats, ventresca de tonyina, ceba tendre y anxoves
14.-

Caneló d’alvocat, tonyina vermella y mango
16.-

“Taco” de tonyina vermella picant
11.-

“Poke Bowl” de quinoa, salmó noruec marinat amb soja y llima, alvocat, edamame, cogombre, ceba morada, wakame, maionesa picant o salsa Unagi
14.-

Amanida Cèsar de pollastre 100 % origen vegetal, formatge de nous de Macadàmia, col Kale, enciam de fulla romana, mango i la nostra salsa Cèsar
12.-

TAPES I PLATETS

“Pa de pagès” vidre amb tomàquet de penjar
3.-

Tallarines
12.-

Musclos a la brasa
13.-

Gambes a la planxa
s/m

Croquetes de mitjana de bou a la brasa
2.5u.-

Patates braves
6.-

Bomba de la Barceloneta
6.-

“Montadito” de steak tartar de filet
4,5.-

Flor de carbassó, mozzarella i pinzell de pesto
5,50.-

Pernil ibèric de gla i pa de pagès amb tomàquet de penjar
16.-

Tempura d’albergínies, calçots, carbassó i salsa romesco
12.-

Calamars amb tempura de Panko i mahonesa Tàrtara
14.5.-

Ous fregits amb Llamàntol i patates "Formentera Style"
38.-

STREET FOOD

Bikini de pastrami "clàssic"
7.-

Bao Ànec Pekin salsa hoisin
6.-

Bao de "pulled pork"
6.-

Mono Burger, dos formatges i carn de vaca ecològica, ceba fresca i cogombre
13.-

ARROSSOS I PASTES

Arròs sec de gambes, cloïsses i sípia
18.-

Arròs de rèmol i musclos
19.-

Arròs de llamàntol
27.-

Arròs de muntanya amb secret ibèric i trompetes de la mort
18.-

Linguine, aglio olio peperoncino, cues de llagostí i ou
13

VEGGIE

Tofu marinat en ponzu i arrebossat, albergínies Natsu Dengaku, ceba tendra japonesa, hummus de remolatxa, kale fregida, romesco i pa de "Pagès"
16.-

CARN

“Tomahawk” de vedella frisona patates fregides i salses
50/kg.-

Steak tàrtar de filet, rovell d'ou curada i pinzell de mostassa d'herbes
18.-

Filet a la brasa / foie
21.-/24.-

Llom alt de vaca vella a el cafè de paris, patates fregides
23.-

Pollastre a la brasa, arròs pilaf, kale fregida i salsa satai
14.-

PEIXOS

Tàrtar de salmó, alvocat i poma àcida
14.-

Rèmol a la brasa
19.-

POSTRES

Lemon pie
7.-

Tiramisú
7.-

NY cheesecake de formatge blau
7.-

La nostra Torrija amb gelat de vainilla
7.-

Chocotorta de dolç de llet i gelat de caramel
7.-

Pastís de santiago i xocolata
6.-

Macedònia especial
6.-

Sorbets de llimona, mango o fruites de la passió
5.-

VINS BLANCS

Pansa Blanca Raventós D.O. Alella
18.- 4.-

Menade D.O. Rueda
18.-

Cau d’en Genís Alta Alella
24.-

Cloudy by Chardonnay D.O. Marlborough, Nueva zelanda
42.-

Mar de Frades D.O. Rias Baixas
24.- 5.-

Belondrade Quinta Apolonia D.O. Castilla y Leon
23.-

VINS ROSATS

Petjades D.O. Penedes
17.-

By Ott D.O. Cotes de Provence
27.-

Ramon Bilbao rosado D.O. Rioja
17.- 4.-

VINS NEGRES

Ramon Bilbao crianza D.O. Rioja
17.- 4.-

Acustic
22.-

Cara Nord 2015 D.O. Conca de Barbera
19.-

Petalos do Bierzo
24.-

Pago de Capellanes crianza D.O. Ribera del Duero
32.- 6.-

Gratallops, Alvaro Palacios D.O. Priorat
90.-

Sangria de Vi
15.-

CAVA

Gramona Brut Imperial
28.-

Laieta Gran Reserva Brut Nature D.O. Alta Alella
27.-

Sangria de Cava
18.-

CHAMPAGNE

Moet Chandon Brut Nature
65.-

Moet Ice
75.-

CÒCTELS

MOJITO - Clàssic / Maduixa / Mango
7.-

DEMANA PELS NOSTRES GIN TÒNICS I 1/2 GIN TÒNICS

©2020