Tria un altre idioma:
EnglishCastellano

MENU 2022 - BAR MONO SANT CUGAT

AMANIDES, VEGGIES I FREDS

Amanida de tomàquets de temporada, ventresca de tonyina, ceba i piparres
14.-

Caneló d’alvocat, tonyina vermella, mango i Gochujang
16.-

Burrata, cors de carxofa a la brasa i ous de salmó
13.-

Poke bowl de quinoa, salmó de noruega marinat en soja i llima, alvocat, cogombre, wakame, sesàm i ceba morada amb maionesa japonesa i soja
14.-

Hummus tradicional, crudités i pa de caratasu
8.-

Amanida verda d’endívies, enciam, escarola arrissada, créixens, escalunyes i llavors de mostassa amb vinagreta de Xerès
12.-

Albergínia Nasu Dengaku sobre gofre de curri i escuma de coco
10.-

TAPES I PLATERETS PER COMPARTIR

Bomba de la Barceloneta
6.-

Patates braves
6.-

Croquetes de vaca vella a la brasa
2,5 u.-

La nostra ensaladilla
9.-

Vieira amb foie
6.-

Ventresca de tonyina flamejada amb sake i miso
26.-

“Montadito” de steak tartar
4.-

Cecina curada de vaca vella i pa amb tomàquet
16.-

Pernil ibèric i pa amb tomàquet
16.-

Flor de carbassò i motzarella en tempura
5.-

Calamars arrebossats en panko i maionesa de llima
14.-

Pollastre cruixent “Sant Francisco”
15.-

Platet de mandonguilles meloses i patates
9.-

Caneló de galta de vedella amb foie i tòfona
14.-

Cua de bou desossada amb foie i ceps
17.-

Cocotxes de bacallà al pil-pil
15.-

Sepionetes a la planxa amb ou ferrat
18.-

Ous estrellats amb pernil ibèric
12.-

Ous ferrats amb llamàntol i patates “Formentera Style”
32.-

STREET FOOD

Bao de Pato Pekín
6.-

Bao de pulled pork
6.-

“New York” pastrami sandwich
7.-

Biquini de formatge comte i pernil ibèric
8.-

Hamburguessa de vedella, 2 formatges, cogombrets i ceba fresca amb ketchup i maionesa
12.-

ARROSSOS (MÍN. 2 PAX) I PASTES

Arròs sec de gambes, cloïsses i sípia
19 p.p.-

Arròs de pop i all i oli d’all negre
18 p.p.-

Arròs de llamàntol sec o caldós
27 p.p.-

Arròs de secret ibèric i trompetes de la mort
18 p.p.-

Arròs de botifarra del perol i tripa de bacallà
18 p.p.-

Linguini amb llagostins i rovell d’ou
15.-

CARNS

Escalopa vienesa de vedella amb ou a baixa temperatura, tòfona i cibulet
23.-

Entrecot de llom baix de vaca vella amb salsa cafè de París i patates
27.-

Filet amb o sense foie
18 / 21.-

Steack Tàrtar amb les seves torradetes
18.-

Mitjana de vaca frisona (1kg) amb salsa cafè de París, pebre verd i patates
55.-

Tomahawk de vaca frisona premium amb salsa cafè de París, pebre verd i patates
5/100g.-

Botifarra extra a la brasa amb patates i all i oli
10.-

Magret d’ànec a la brasa amb salsa Satay, carbassa i salsa Kimchi
18.-

Cuixa de pollastre a la brasa, arròs pilaf, salsa Satay i ceba Japonesa
14.-

PEIXOS

Roger a la brasa amb suquet, miso i fonoll
21.-

Rapet a la Bilbaïna
23.-

Morro de bacallà confitat a baixa temperatura amb “anticucho”
21.-

Tàrtar de salmò
14.-

Peix fresc del día
s/m.-

NENS/ES

Hamburguesa al plat
8.-

Cuixa de pollastre a la brasa
9.-

Mitja escalopa Vienesa de vedella
12.-

Mig filet a daus a la brasa
12.-

Nuggets cruixents de pollastre
8.-

Pasta a la bolonyesa
8.-

Arròs a la cubana amb ou ferrat
7.-

Guarnicions: Arròs pilaf, patetes fregídes, pasta amb tomàquet
3.-

PANS I GUARNICIONS

Pa amb tomàquet
3.-

Pa sense gluten
3.-

Patates fregides
3.-

Patates al forn
3.-

Verdures a la brasa
4.-

Arròs pilaf
3.-

POSTRES

Lemon pie
7.-

Pastís de pastanaga
7.-

Pastís de xocolata
7.-

Torrada de Sta. Teresa amb gelat de vainilla
7.-

“New York” cheescake de formatge blau
8.-

Gelats i sorbets
5.-

Mix de fruita del día
7.-

VINS BLANCS

Pansa Blanca Raventós D.O. Alella
18.- 4.-

Menade D.O. Rueda
18.-

Cau d’en Genís Alta Alella
24.-

Cloudy by Chardonnay D.O. Marlborough, Nueva zelanda
42.-

Mar de Frades D.O. Rias Baixas
24.- 5.-

Belondrade Quinta Apolonia D.O. Castilla y Leon
23.-

VINS ROSATS

Petjades D.O. Penedes
17.-

By Ott D.O. Cotes de Provence
27.-

Ramon Bilbao rosado D.O. Rioja
17.- 4.-

VINS NEGRES

Ramon Bilbao crianza D.O. Rioja
17.- 4.-

Acustic
22.-

Cara Nord 2015 D.O. Conca de Barbera
19.-

Petalos do Bierzo
24.-

Pago de Capellanes crianza D.O. Ribera del Duero
32.- 6.-

Gratallops, Alvaro Palacios D.O. Priorat
90.-

Sangria de Vi
15.-

CAVA

Gramona Brut Imperial
28.-

Laieta Gran Reserva Brut Nature D.O. Alta Alella
27.-

Sangria de Cava
18.-

CHAMPAGNE

Moet Chandon Brut Nature
65.-

Moet Ice
75.-

CÒCTELS

MOJITO - Clàssic / Maduixa / Mango
7.-

DEMANA PELS NOSTRES GIN TÒNICS I 1/2 GIN TÒNICS

©2022