Choose other language:
CatalàCastellano

MENU - BAR MONO BARCELONA

COLD DISHES

Avocado cannelloni, bluefin tuna and mango
16.-

Cones with salmon tartar (4 u.)
14.-

Olivier salad
8.-

Quinoa Poke bowl, Norwegian salmon marinated in soy and lime, avocado, edamame, cucumber, purple onion and wakame with Spicy Mayo or Unagi sauce (Veggie option with tofu)
14.-

Burrata with zucchini spaghetti, cherry tomatoes, pesto and modena vinegar
14.-

Plaint based chicken Caesar salad, Macadamia nut cheese, red endives, romaine lettuce, mango and our "Caesar" sauce
13.-

Shrimp tartar on a crunchy corn tortilla (2 u.)
12.-

Tradicional hummus, crudites and “pane Carasatu”
8.-

TAPAS AND DISHES

“Bomb” of the Barceloneta
6.-

“Patatas bravas”, spicy potatoes
6.-

Grilled beef croquettes
2,5/u.-

Roasted chicken croquette
2/u.-

Scallop with a veil of iberian double chin
8.-

Zucchini flower and mozzarella
5/u.-

Grilled mussels
13.-

Andalusian style fried calamari
15.-

Sirloin chicken fingers, mustard mayo and sweet chilli
12.-

“Montadito” steak tartare toast
4,5.-

Beef ham
16.-

Acorn-fed Iberico Ham D.O. Guijuelo, cut by hand and farmhouse bread with tomato
28.-

Shoulder of Iberian Ham D.O. guijuelo and bread farmhouse with tomato
16.-

Open omelette with seasonal mushrooms, catalan sausage and tender garlic
14.-

Truffled cannelloni with poulard
14.-

Scrambled eggs with ham (spicy option) with iberian ham (+4) or gulas (+6)
9.-

STREET FOOD

Pulled pork bao
6.-

Pekin duck Hoisin bao sauce
6.-

Panko battered shrimp, avocado and sweet chili bao
6.-

Beef burguer, two cheeses, fresh onion, cucumber, ketchup and mayonnaise
13.-

Veggie burger, vegan mozzarella, red onion confit, pickles, arugula and vegan chipotle veganese
13.-

Pastrami brioche
10.-

CHILDREN'S MENU

Side dish included: French fries, white rice or rice/pasta with tomato.

Hamburger on the plate
10.-

Chicken tenderloin fingers
10.-

RICE AND PASTA

*Minimun 2 persons. The price is per person.

*Seafood Paella
21.-

*Iberian pork Paella with catalan mushrooms
20.-

*Lobster Paella
27.-

*Rice with Carabineros (scarlet shrimp
26.-

*Vegan paella with asparagus, catalan mushrooms and tender garlic
20.-

*Noodle paella with clams, mussels and “all i oli”
19.-

Linguine, aglio oglio pepperoncino, with prawn tails and egg yolk
14.-

MEAT

Chicken thigh, pilaf rice, sweet potato cubes and Satay sauce
14.-

Skirt steak with chimichurri
14.-

Filleted loin entrecote with Café de Paris
23.-

Grilled sirloin with or without foie
24/18.-

Friesian beef steak (1kg) with Café de Paris
60.-

Aged Beef Tomahawk, Cafe de Paris, and Demi-Glace
6/100g.-

Steak tartare with spicy taste with Carasatu bread
18.-

Grilled Iberian pork shoulder Josper
18.-

Low temperature goatling leg
21.-

FISH

Grilled turbot
21.-

Baked sea bass Catalan style
19.-

Grilled cod, confit onions and romesco sauce
19.-

Grilled salmon with salted vegetables
18.-

DESSERTS

NY cheesecake
7.-

Lemon pie
7.-

Our “Torrija” with vanilla ice cream
7.-

Carrot cake
7.-

Catalan cream mousse and white chocolate ice cream
7.-

Chocolate cake and almonds with sorbetraspberry, lemon and mint (gluten free)
7.-

Assortment of fresh seasonal fruit
7.-

Ice creams and sorbets
5.-

WHITE WINE

Clamor – Chardonay, Albariño y Sauvignon - D.O. Costers del Segre
18.- 4.-

La Charla - Verdejo - D.O. Rueda
19.- 4.-

Pansa blanca - Pansa blanca - D.O. Alella
22.- 4,5.-

L’encís - Sauvignon Blanc y Garnacha – D.O. Empordà
23.-

Dr Loosen – Riesling – D.O. Mosel Dr Loosen – Riesling – D.O. Mosel
24.-

Mas Oller Mar Blanc – Malvasía y Picapoll Blanc - D.O. Empordà
24.-

Casar de Burbia – Godello – D.O. Godello
24.- 5.-

Ulls de mel - Xarelo - D.O. Priorat
25.-

Auzells - Macabeo y Viognier D.O. Costers del Segre
25.-

Bott - Geyl Gentil d’Alsace Métiss – Muscat y Riesling – D.O. Alsacia
25.- 4,5.-

La Trucha – Albariño – D.O. Rias Baixas
25.-

Can Matons – Pansa blanca – D.O. Alella
26.-

Brunus – Garnacha Blanca – D.O. Montsant
27.-

Belondrade y Lurtón (Quinta apolonia) - Verdejo - D.O. Castilla y León
28.-

Mar de Frades - Albariño – D.O. Ries Baixes
28.-

Petit Chablis Domaine Jean Louis Mothe – Chardonay - D.O. Borgoña
33.-

Predicador – Viura - D.O. Rioja
34.-

Cloudy Bay Chardonnay – Chardonay – D.O. Marlborought
45.-

NUN vinya dels Taus – Xarelo - D.O. Penedés
72.-

ROSE WINE

Vol d’anima – Pinot Noir y Garnacha negra - D.O. Costers del Segre
21.- 4.-

Abadía de Poblet – Garnacha y Trepat - D.O. Conca de Barberá
27.-

Miraval – Cinsault - D.O. Cotes de Provence
28.-

By Ott – Garnacha tinta – D.O. Cotes de Provence
32.-

RED WINE

Clamor - Sauvigon - Tempranillo y Syrah - D.O. Costers del Segre
19.- 4.-

L’Oratori Empordà - Garnacha Tinta – D.O. Empordà
22.- 4.-

Ramón Bilbao Cr - Tempranillo – D.O. La Rioja
23.- 4,5.-

El Pispa – Garnacha - D.O. Montsant
24.- 4,5.-

Gazur - Tinta fina - D.O. Ribera del Duero
24.- 4,5.-

Petites Estones - Garnacha y Cariñena D.O. Montsant
25.-

Cara Nord - Garnacha, Syrah, Garrut - D.O. Conca del Barberà
25.-

El Microscopi – Cariñena - D.O. Penedès
25.-

L’Inconscient – Garnacha Tinta - D.O. Priorat
25.- 5.-

Feixa negre - Garnacha y Cariñena - D.O. Priorat
27.-

Septima Obra – Malbec – D.O. Luján de Cuyo
29.-

Pétalos del Bierzo - Mencía – D.O. Bierzo
32.-

Predicador – Tempranillo – D.O. Rioja
33.-

Chateau lafitte – Merlot, Cabernet Sauvignon - D.O. Bordeaux
34.-

Matarromera - Tinta del país – D.O. Ribera del Duero
35.-

Finca Malaveina - Merlot, Cabernet Sauvignon y Franc – D.O. Empordà
35.-

Prior d’Scala Dei – Garnacha , Cariñena, Syrah y Cabernet - D.O. Priorat
39.-

Viña Pomal Gran Reserva - Tempranillo y Graciano - D.O. Rioja
45.-

Mauro – Tempranillo y Syrah - D.O. Castilla y León
48.-

Les Terrasses – Garnacha – D.O. Priorat
49.-

Pago de Carraovejas Rsva – Tinta fina, Cabernet Sauvignon, Merlot - D.O. Ribera
60.-

SPARKLING

Fànatic Brut Imp. reserva – Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Chardonay – D.O. Cava
20.- 4,5.-

Gramona Brut Imperial - Xarel.lo y Macabeo – D.O. Corpinat
34.-

Ars Collecta Blanc de Blancs – Chardonay, Parellada y Xarel.lo – D.O. Cava
33.-

Ars Collecta Grand Rosé - Pinot Noir, Trepat y Xarel.lo – D.O. Cava
33.-

Gonét-Médeville Tradition 1er Cru – Chardonay - D.O. Francia
58.-

Moet Chandon Imperial - Chardonay - D.O. Francia
75.-

Dom Perignon – Chardonay, Pinot Noir - D.O. Francia
275.-

SANGRIA

Red wine Sangria
18.-

Cava Sangria
28.-

Champagne Sangria (Moet chandon brut nature)
75.-

©2022